Akademi

Kontrakt til U17-forsvarer

Esbjerg fB har skrevet en kontrakt med forsvarsspiller Emil Larsen, der på sin 15-års fødselsdag har sat sin signatur på en aftale frem til 2025.

Emil Larsen har på dagen, hvor han fylder 15 år, underskrevet en ungdomskontrakt med Esbjerg fB, der løber frem til sommeren 2025.

Midterforsvareren, der har spillet hele sit fodboldliv i EfB, begår sig til dagligt på U17-holdet ledet af cheftræner Søren Pallesen.

Anders Brynaa, talentchef, fortæller om baggrunden for den langvarige aftale:

– Emil Larsen er først og fremmest en dygtig fodboldspiller, der fra sin position i midterforsvaret bidrager positivt til holdet med sit overblik og evne til at hjælpe og dirigere sine holdkammerater. Derudover har han en god mentalitet, arbejdsmoral og indstilling til fodbold, og det passer godt ind i det miljø, vi gerne vil have i EfB. Derfor er vi glade for at have lavet en lang aftale, og vi glæder os til sammen med Emil at følge udviklingen de næste sæsoner.

Emil Larsen er naturligvis glad for aftalen og over at fortsætte i EfB’s miljø, som han kalder perfekt.

– Jeg er meget stolt over at have skrevet under på min første kontrakt. Det er selvfølgelig en stor dag for mig, og noget jeg har drømt om, siden jeg begyndte at spille fodbold i EfB. Jeg har det godt i klubben og i miljøet med både holdkammerater og trænere, og jeg føler, jeg bliver en bedre fodboldspiller hver dag, så det er helt perfekt for mig. Den store drøm er selvfølgelig at komme ind på Blue Water Arena en dag og spille, men først og fremmest handler det om at blive dygtigere hver dag på U17-holdet, siger han.

Ved siden af fodbolden går Larsen i 9. klasse på Vitaskolen i Esbjerg. 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo