Førstehold

Kontrakt til ung EfB’er

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med Oliver Obel, der på sin 15-års fødselsdag har sat signatur på en aftale frem til udgangen af 2024.

Oliver Obel har på dagen, hvor han fylder 15 år, underskrevet en aftale med Esbjerg fB, der gælder frem til udgangen af 2024.

Den aggressive og hurtige spiller, der både kan begå sig på backen og på kanten, har en fortid i samarbejdsklubben Varde IF, og spiller til dagligt på EfB’s U15-mandskab.

Akademichef Lars Vind er glad for aftalen med Obel, som han blandt andet kalder en spiller med en god attitude.

– Oliver Obel er en dygtig fodboldspiller med nogle gode spidskompetencer. Udover at have en høj fart som han bruger til at udfordre sine direkte modstandere og skabe muligheder til holdkammeraterne, så har Oliver også en topprofessionel indstilling på og uden for banen, hvor han mentalt er stærk og altid går foran til både træning og kamp. Nu handler det om at fortsætte det hårde arbejde og følge den karriereplan, vi sammen har lagt for at tage de næste skridt spillemæssigt og fysisk, siger han.

Oliver Obel er glad og stolt over aftalen, og ser frem til at fortsætte i EfB’s miljø.

– At skrive under på en kontrakt er noget, jeg altid har drømt om og tænkt lidt på, så jeg er selvfølgelig både glad og stolt. Jeg har en god følelse omkring, at alt det hårde arbejde jeg har lagt i fodbolden, nu kommer lidt igen, og nu handler det bare om at fortsætte sammen med mine gode holdkammerater og trænere her i EfB. Og så er min drøm at spille inde på Blue Water Arena en dag, siger han.

Obel går til dagligt i 8. klasse på Vitaskolen i Esbjerg.