Førstehold

Kristjansson før Kolding: Vi undervurderer dem ikke

Esbjerg fB skal lørdag en tur øst over på E20-motorvejen, når holdet gæster Kolding IF kl. 14.00. Selvom værterne har fået en dårlig sæsonstart, og ligger på sidstepladsen, garanterer cheftræner Olafur Kristjansson kamp til stregen for EfB.

Det er top mod bund lørdag eftermiddag, når Esbjerg fB på andenpladsen i 1. division på udebane møder Kolding IF, der frister en placering på sidstepladsen i rækken.
Opgøret falder efter en kortere kamppause for begge mandskaber, og cheftræner Olafur Kristjansson kigger frem mod mødet med østjyderne
– Vi har holdt en god, lille pause efter et travlt startprogram med mange kampe på kort tid. Det har været sundt for alle i og omkring holdet at få tankerne lidt væk og fyldt ny energi ind i hovederne, inden vi startede træningen igen mandag. Vi er mentalt og fysisk friske igen, og kigger nu frem mod weekendens kamp.
– Recepten er klar og meget enkel. Vi skal fortsætte de lovende takter, vi har vist hidtil i sæsonen og holde snuden i sporet. Jeg har sagt det mange gange før, og vil gentage det flere gange i løbet af sæsonen, for det handler om at holde fokus på den enkelte opgave.
– Det er på den måde, der skabes de bedste resultater, og når det går løs i Kolding lørdag, så har vi for øje at tage tre point uagtet, at det bliver ligeså svært som på alle andre udebaner i rækken, siger han.
Selvom Kolding aktuelt er placeret med blot et enkelt point for fem kampe, så undervurderer EfB ikke østjyderne.
– Hvis man kigger på tabellen og tror, vi skal møde en svag modstander, så tager man fejl. Kolding har en rigtig fin trup, og særligt offensivt besidder holdet nogle individualister, der kan gøre ondt på alle hold i den her række. Flere af deres spillere har erfaring fra Superligaen, og det er et spørgsmål om tid, før de begynder at skabe resultater igen.
– Vi skal sørge for, at de ikke starter den resultatmæssige fremgang mod os, og vi tager ikke let på nogen opgaver i denne sæson. Vi er klar over, at der skal præsteres gennem samtlige minutter, og gør vi det, så tror vi også så meget på os selv, at vi kan hente endnu sejr, siger Olafur Kristjansson.
Kamptruppen udtages efter fredagens afsluttende træning.
>> Book bord i EfB Caféen og se opgøret på storskærm

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo