Førstehold

Kristjansson: Glæder os til at møde fansene

Esbjerg fB tager torsdag imod HB Køge på Blue Water Arena til en kamp om tre vigtige point i 1. division. Samtidig er der igen adgang for tilskuere, hvilket glæder cheftræner Olafur Kristjansson og spillertruppen.

Når Esbjerg fB torsdag aften kl. 19.00 løber på banen til hjemmekampen på Blue Water Arena mod HB Køge, så står der atter tre vigtige point på spil i forhold til oprykningskampen i 1. division.

Der er samtidig åbnet for, at tilskuerne igen kan se fodbold på stadion, og det glæder cheftræner Olafur Kristjansson og truppen forud for den vigtige kamp.

– Vi er utroligt glade for, at der endelig må være publikum på Blue Water Arena igen, og vi glæder os til at spille foran dem. De har været hårdt savnet, for det giver en god atmosfære, at der er stemning på tribunerne, så det bliver et glædeligt gensyn for os alle.

– Situationen i tabellen er, som den er, og vores opgave nu er, at få vores fanbase til at tro på, at målet om oprykning til Superligaen kan lade sig gøre. Vi tror selv på det, selvom der er kommet nogle bump på vejen, så med tilskuerne i ryggen kommer vi forhåbentligt tilbage på sejrssporet. Vi tager en kamp ad gangen, og målet på den korte bane er en sejr mod HB Køge, siger han.

EfB har slået torsdagens modstander to gange hidtil i sæsonen, og alle er opsatte på, at den statistik skal udbygges, fortæller islændingen.

– HB Køge er et dygtigt hold med et højt topniveau, som vi skal dæmme ned for ved at være kyniske i vores spil i både defensiven og offensiven. Vi har slået dem et par gange indtil videre, så vi er optimistiske i forhold til et godt resultat torsdag velvidende, at det ikke kommer af sig selv.

– Det bliver en svær opgave for os, men det er alle kampe i den her række. Det har jeg sagt siden runde et, men vi lader op til opgøret ved at fokusere på os selv og de ting, vi kan påvirke, og forhåbentligt vælger en masse EfB-fans at komme ind og kigge på, slutter Kristjansson.

Kamptruppen udtages efter onsdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo