Førstehold

Kristjansson: Ingen kampe er ligegyldige

Esbjerg fB tager mandag imod FC Fredericia på Blue Water Arena i 1. division, og cheftræner Olafur Kristjansson ser på kampen som en god mulighed for at tage skridt mod en god sæsonafslutning trods begrænset spænding i tabellen.

Blue Water Arena lægger græs til Esbjerg fB’s hjemmekamp i 1. division mod FC Fredericia mandag aften, og efter nederlaget til Silkeborg IF torsdag synes den helt store spænding om oprykningspladserne til 3F Superligaen borte med vestenvinden.

Cheftræner Olafur Kristjansson erkender da også, at det ikke længere giver mening at tale om de to øverste placeringer i rækken.

– Det er ikke et tema for os, og det er vi afklarede med. Vi var ekstremt skuffede efter kampen mod Silkeborg uagtet, det i en rum tid har ligget og luret, at det ville blive svært at opnå vores mål om tilbagevending til Superligaen.

– Vi må indrømme, at det momentum vi havde i efterårssæsonen forsvandt i løbet af foråret af forskellige årsager. Det har ikke været godt nok af os, og samtidig har to andre hold gjort det decideret imponerende, hvilket vi også bare må anerkende, siger islændingen.

Han fastslår dog på trods af det kedelige faktum, at opgøret mod Fredericia ikke er betydningsløs.

– Nej, selvfølgelig er den ikke det. De kampe findes ikke, og vi skal se mødet med Fredericia som en mulighed for, at vi kan gå på banen og dygtiggøre og forbedre os. Vi kan ikke tillade os at gå på banen med en dårlig indstilling og tro, at alt er ligegyldigt nu, for der er mange mennesker, der holder af EfB, som vi skal bevise noget for.

– Som fodboldspiller er der altid noget at kæmpe for, og vi har en forpligtelse til at vise karakter og slutte sæsonen godt af. Det skylder vi alle i og omkring EfB og ikke mindst os selv.

– De første skridt mod en god sæsonafslutning starter således mandag, hvor vi håber en masse mennesker vil dukke op og forhåbentligt få en god aften i godt vejr med en underholdende kamp, slutter Kristjansson.

Kamptruppen udtages efter søndagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo