Førstehold

Kristjansson: Vi tager nord på med selvtillid

Onsdag aften spiller Esbjerg fB det udskudte opgør mod Vendsyssel FF kl. 19.30 i Hjørring. EfB jagter den sjette sejr på stribe, og cheftræner Olafur Kristjansson tror på endnu et godt resultat.

Esbjerg fB’s udekamp mod Vendsyssel FF var oprindeligt fastsat til starten af november, men på grund af Covid-19-restriktioner blev kampen flyttet til på onsdag, hvor den afvikles kl. 19.30 i Hjørring.
Cheftræner Olafur Kristjansson ser frem til duellen med nordjyderne, og håber, at EfB kan fortsætte sejrsstimen.
– Vi tager til Hjørring for at tage den sjette sejr i træk og bygge videre på den stime, vi som hold er inde i. Det er sejre, der rykker i tabellen, og dem har vi været dygtige og skarpe til at hente på det seneste efter en periode, hvor vi resultatmæssigt vaklede en smule, så det er glædeligt.
– Sejre avler selvtillid, og det sætter sit aftryk på stemningen i dagligdagen, når man møder ind med gode oplevelser i bagagen. Men vi stiller os ikke tilfredse, for vi har ikke opnået noget, og det handler fortsat om at holde fokus på den næste opgave, fortæller han.
EfB tager nord på med to 2-0-sejre i bagagen. Kristjansson tilføjer:
– Det handler om at vinde kampe, og det har vi gjort. Der er gode og dårlige perioder i alle kampe, og ikke alt har fungeret for os på det seneste, men så er det, man skal vise kvalitet, når det ikke kører på skinner.
– Det har vi formået, og vi har ikke givet noget væk, hvilket holdet fortjener ros for. Samtidig har vi været skarpe og kyniske, når chancen har budt sig i modstandernes målfelt, og det er meget glædeligt, at vi ikke – som tidligere på sæsonen – skal bruge mange chancer for at score målene. Øvelsen bliver at fastholde det momentum.
Onsdagens modstander kommer ind til kampen med en frisk 2-1-sejr over Silkeborg IF, men det overrasker ikke islændingen.
– Den her række er så tæt, at hvis man ikke er der på dagen, så taber man, hvilket vi også selv har oplevet. Vendsyssel har et rigtig solidt mandskab, og spiller med stor energi og fysik, som er vanskeligt at håndtere for alle hold. Vi får det også svært deroppe onsdag, og det stiller store krav til vores egen præstation.
– Vi har analyseret Vendsyssel grundigt, og er bevidste omkring, hvordan vi skal gribe opgøret an. Når det så er sagt, så fokuserer vi primært på os selv og de ting, vi kan gøre noget ved, og når vi sætter os i bussen onsdag aften og kører retur mod Esbjerg, så tror vi på, at vi har tre point med hjem, slutter Kristjansson.
Kamptruppen udtages efter tirsdagens træning.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo