Førstehold

Kristjansson vil følge god stime op søndag

Søndag ruller bolden atter igen på Blue Water Arena, når Esbjerg fB tager imod Skive IK i 1. division, og cheftræner Olafur Kristjansson håber på den tredje sejr på stribe i turneringen.

Esbjerg fB tager søndag kl. 15.00 imod Skive IK på Blue Water Arena, når holdene tørner sammen for anden gang i sæsonen. EfB vandt det første møde med 2-0 i sæsonpremieren på udebane.
Cheftræner Olafur Kristjansson ser frem til kampen, som er den første i 1. division i godt tre uger efter først en udskudt kamp i Nordjylland og dernæst en landsholdsweekend:
– Jeg glæder mig til opgøret søndag, og det kan jeg mærke, at spillerne også gør. Efter vores kamp mod Vendsyssel FF blev udskudt har vi ikke spillet om tre point siden slutningen af oktober, så det bliver godt at løbe ind på stadion igen.
– Efter nogle dages fri i seneste weekend har vi trænet godt, og intensiteten har været høj på anlægget. Der er en stor spilleglæde, og vi kommer med to sejre i bagagen i rækken efter at have slået stærke modstandere i Hobro og Fredericia, så selvtilliden fejler intet.
EfB kan med en sejr tage den tredje på stribe, og det er målet, fortæller Kristjansson.
– Vi er på hjemmebane, og vi skal vinde, men det kræver meget fra os. Udefrakommende vil måske kigge på tabellen og se, at vores modstander, Skive, ikke har vundet endnu og er placeret på sidstepladsen, og derefter tænke, at det bliver nemt for os.
– Det bliver det på ingen måde. Tværtimod vil jeg sige. Vi kommer til at stå overfor en toptændt modstander, som har alt at vinde og jagter den første sejr i sæsonen, og da vi mødtes i premieren formåede Skive at skabe muligheder mod os, som kunne have gjort det vanskeligt.
– Det er tidligere gået galt for os i denne sæson, og vores opgave bliver ikke at lade det ske igen. Fokus på os selv og egen præstation er vigtigt, så jeg forlanger en dybt koncentreret indsats i alle 90 minutter søndag.
– Formår vi det, så tror vi også fuldt og fast på egne evner og på, at vi kan tilføje endnu tre point til kontoen, når der fløjtes af søndag eftermiddag. Målet på hjemmebane er nu at gøre rent bord i de sidste to kampe i efteråret, og vi starter søndag, siger islændingen.
Kamptruppen udtages efter lørdagens afsluttende træning.