Førstehold

Kristjansson vil fortsætte sejrsrækken lørdag

Lørdag eftermiddag er der dømt topkamp i 1. divsion, når Viborg FF gæster Esbjerg fB og Blue Water Arena. Cheftræner Olafur Kristjansson vil bygge et fort op på hjemmebane, fortæller han.

Nummer et og to i 1. division i form af henholdsvis Viborg FF og Esbjerg fB tørner lørdag kl. 15.00 sammen på Blue Water Arena til en tidlig topkamp i sæsonen.
Blot ét point skiller holdene ad, og cheftræner Olafur Kristjansson forventer da også et tæt opgør.
– Vi kommer til at stå overfor en modstander, der er godt sammenspillet og har masser af kvalitet. Jeg har set dem flere gange i sæsonen, og der er ingen tvivl om, at Viborg kommer til at præge toppen af rækken gennem hele sæsonen, så det bliver endnu en hård kamp, hvor det formentligt bliver de små marginaler, der bliver kampafgørende, siger han.
EfB viste tirsdag aften stærk moral på udebane mod Fremad Amager, hvor holdet til sidst hentede en 3-2-sejr på en sen scoring, og den oplevelse skal bringes med ind på hjemmebanen lørdag.
– Jeg har rost spillerne for at tro på tingene i en periode, hvor kampen mod Fremad Amager var urolig, og kunne være gået begge veje. Vi viste stærk moral, og turde jagte den scoring, der ville give os alle tre point, og det lykkedes heldigvis til sidst.
– Nu har vi vundet to kampe på stribe, så vi har opstillet et nyt kortsigtet mål, og det er at vinde tre gange i streg. Det får vi mulighed for på vores hjemmebane, som er et sted, vi vil gøre til et fort. Vi skal vise, hvem der bestemmer i Esbjerg, siger Kristjansson, der dog ærgrer sig over det begrænsede antal tilskuere til kampen:
– Mod HB Køge skabte tilskuerne en fantastisk stemning, så vi er naturligvis kede af, at de ikke alle kan komme ind igen og bakke os op mod Viborg. Vi glæder os dog over, at der trods alt vil møde abonnementskortholdere og samarbejdspartnere op, og håber, at de vil hjælpe os frem til en sejr.
Kampen er den tredje på en uge for EfB, men det fylder ikke alverden hos Kristjansson.
– For alle hold gælder det, at kampene falder tæt, og det er sådan, det er. Tiden er ikke til at iværksætte store, taktiske ændringer, idet det handler meget om at dosere kræfterne og restituere, så vi står rustet til de kommende opgaver.
– Humøret i truppen er godt, og jeg kan mærke på spillerne, at de glæder sig til lørdag, så vi kigger med glæde frem til kampen, og glæder os til at tage imod Viborg, slutter han.
Kamptruppen udtages efter fredagens afsluttende træning.
>> Se kampen i EfB Caféen – book bord nu

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo