Førstehold

Kristjansson vil have revanche mod Silkeborg

Esbjerg fB tørner torsdag aften sammen med Silkeborg IF i Sydbank Pokalen på Blue Water Arena. Cheftræner Olafur Kristjansson vil have revanche mod silkeborgenserne og sikre avancement i turneringen.

Torsdag aften lægger Blue Water Arena græs til kampen mellem Esbjerg fB og Silkeborg IF i Sydbank Pokalen, når der fløjtes op kl. 18.45.
EfB har flotte traditioner med pokalturneringen med tre samlede sejre, og cheftræner Olafur Kristjansson har et erklæret mål med kampen.
– Vi skal avancere, og det er det, vi går efter. Der er noget særligt ved vind-eller-forsvind-kampe, fordi tingene skal afgøres her og nu, og det fremkalder altid en særlig nerve, hvor det eksempelvis i slutfasen kan blive meget hektisk afhængigt af, hvad der står på resultattavlen.
– Med al respekt for Glamsbjerg IF, som vi mødte i forrige runde, så venter der os en hårdere opgave torsdag mod Silkeborg. Vi har revanche til gode fra vores tidligere møde på sæsonen, og motivationen er i top for at gå videre og vise, at det nu er vores tur til at komme sejrsrigt ud af det indbyrdes opgør, siger han.
Olafur Kristjansson vil se et fokuseret EfB-hold, der viser attitude og vilje gennem hele kampen.
– Vi kender Silkeborg rigtig godt, og de kender os, så det kommer til at handle om de små nuancer. At finde skarpheden frem i feltet, hvor tingene afgøres og give alt i duellerne.
– Efter kampen har vi en pause, inden næste turneringskamp, så jeg forventer at se et aggressivt udtryk, hvor alle EfB-spillere kommer med masser af energi i samtlige minutter, lyder det.
EfB har netop tilknyttet midtbanespillerne Nicklas Strunck og Christian Køhler, men hvorvidt der bliver lyn-debut til de to nye EfB’ere afslører islændingen ikke.
– Vi har fået to dygtige spillere ind, som vi glæder os til at arbejde med, men tiden må vise, hvordan vi vælger at stille op torsdag, siger Olafur Kristjansson.
Trods et begrænset antal tilskuere på lægterne, så er Kristjansson glad for hjemmebanefordelen.
– Vi har ikke tabt på hjemmebane endnu i sæsonen, og den stime vil vi fortsætte. Den opbakning vi får fra tribunerne betyder meget for os, selvom der desværre ikke er så mange i øjeblikket, men vi håber på, at dem der møder op, vil hjælpe os frem, slutter han.
Kamptruppen udtages efter onsdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo