Førstehold

Kristjansson vil lukke året af i Esbjerg med tre point

Esbjerg fB skal torsdag aften forsøge at hente den femte sejr på stribe i 1. division, når Kolding IF kommer på besøg. Cheftræner Olafur Kristjansson vil fortsætte takterne fra de forrige opgør og slutte godt af på hjemmebane.

Blue Water Arena er vært ved årets sidste hjemmekamp torsdag kl. 19.00, når Esbjerg fB tager imod Kolding IF i 1. division. EfB kommer til opgøret med sejre i de seneste fire kampe i turneringen.
Cheftræner Olafur Kristjansson glæder sig opgøret, og til at jagte den femte sejr på stribe.
– Vi er inde i en god resultatmæssig periode, og senest leverede vi varen i Køge med en flot holdindsats. I fodbold er det resultaterne, der tæller, og dem får vi nu, men det må ikke blive en sovepude for os.
– Det kommer ikke af sig selv men derimod via stenhårdt arbejde og fokus på den enkelte opgave, hvilket vi har været dygtige til at kombinere. Fortsætter vi den stil torsdag, som vi som samlet enhed går efter, er der en god sandsynlighed for, at vi kan indkassere endnu tre point til kontoen, og det er målet, siger han.
Kampen er samtidig den sidste i 2020 på stadion i Esbjerg, og alle i EfB vil gøre deres til at få sluttet godt af, lyder det.
– Selvom der desværre ikke vil være ret mange tilskuere på lægterne, så vil hele holdet gøre alt for, at dem der er der, og dem der ser med hjemme foran fjernsynet med EfB-sympatier, får en god oplevelse, og den giver vi bedst ved at lukke fodboldåret ned i Esbjerg med en sejr, fortæller Olafur Kristjansson.
Østjyderne voldte EfB problemer i sæsonens første indbyrdes opgør, idet kampen endte 1-1. Islændingen forudser da også endnu en tæt affære.
– Da vi mødte Kolding på deres hjemmebane, blev vi egentligt bare bekræftet i, at det er et rigtig godt fodboldhold med nogle individualister, der kan gøre ondt på alle hold.
– Det bølgede frem og tilbage, og ligesom vi kunne have vundet kampen, så kunne vi også have tabt. Det bliver helt lige torsdag, og vores fornemmeste opgave er at få marginalerne over til vores fordel, og det tror vi på, at vi kan, slutter Kristjansson.
Kamptruppen udtages efter onsdagens træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo