Førstehold

Kristjansson vil minimere forspring

Esbjerg fB skal torsdag på en meget vigtig udebanetur, når det går løs mod Silkeborg IF. Cheftræner Olafur Kristjansson kigger frem mod opgøret og øjner muligheden for at minimere afstanden i tabellen til midtjyderne.

Der er dømt topbrag i 1. division torsdag aften, når Esbjerg fB på udebane mod Silkeborg IF kl. 19.00 jagter tre vigtige point i bestræbelserne på at nå en af de to øverste placeringer i rækken.

Cheftræner Olafur Kristjansson kigger frem mod opgøret med spænding, og ser det som en oplagt mulighed for igen at melde sig ind helt fremme i tabellen.

– Vi kigger og fokuserer meget på, hvad vi kan opnå med en sejr på torsdag. Vinder vi, så haler vi ind på Silkeborg, og det er en stor motivationsfaktor for os, og naturligvis hvad vi går efter.

– For at lykkes med det mål, så kræves der en stor indsats fra os alle hele vejen rundt. Der er ingen tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste for at tage alle tre point, hvilket vi er helt bevidste om, siger han.

De to hold spillede 1-1 på Blue Water Arena i seneste møde, og Kristjansson bruger præstationen fra den kamp som løftestang for, hvad der forventes torsdag.

– Da vi spillede mod Silkeborg forleden, ramte vi et rigtig godt niveau, og burde også have vundet. Uagtet at resultatet ikke var som ønsket, så var spillet godt, og vi fik lagt det tryk, der skulle til. Det sigter vi efter at gentage, for som jeg har nævnt, så bliver det en kamp, der kræver meget af os som hold, fortæller islændingen.

Han forventer en lige kamp, hvor holdene i perioder vil dominere.

– Jeg er sikker på, det bliver underholdende og med et højt tempo torsdag aften samtidig med, der vil være masser af intensitet i duellerne fra begge mandskaber. Det vil givetvis bølge frem og tilbage undervejs, og der er det vigtigt at være fokuseret og holde hovederne kolde.

– Og som altid i fodbold så bliver det afgørende, at man formår at udnytte en god periode til at slå til, slutter Kristjansson.

Kamptruppen udtages efter onsdagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo