Førstehold

Lammers: Spillerne skal bevise sig selv

Søndag klokken 16.00 venter årets sidste udebanekamp for Esbjerg-mandskabet i Telia Parken. John Lammers ser frem til den svære udfordring mod FCK, hvor han forventer, at finde tilbage til de gode præstationer på banen.

Søndag eftermiddag åbner Telia Parken dørene op, hvor FCK byder velkommen til de blå-hvide fra Esbjerg. EfB’s hollandske cheftræner fortæller, at det er de her kampe, man ser frem til som træner, og ikke mindst spiller, mens han naturligvis kræver et bedre udtryk end de sidste par kampe.
– Det er altid fedt, at møde de største klubber med de bedste spillere, og det er første gang, jeg står som træner i Parken. Det glæder jeg mig til, for det er de her kampe, hvor man virkelig kan bevise sig selv. De har Robert skov, en fantastisk spiller, som ikke skal have meget plads, så vi skal være særligt opmærksomme i defensiven. Det er en rigtig god udfordring for os og vi skal naturligvis forsøge, at få et resultat med tilbage til Esbjerg. fortæller John Lammers og fortsætter.
– Vi skal forbedre mange ting i forhold til den sidste kamp mod AaB, og egentlig også Vendsyssel. Det er spillerne også klar over, men det er normalt, at have 2-3 kampe i sæsonen, hvor man ikke rammer et tilfredsstillende niveau. Vi skal glemme de sidste par kampe og finde tilbage til det gode spil, som vi allerede har vist, at vi kan levere. Spillerne er motiveret efter det, for det er også en kamp, hvor de kan tiltrække sig en masse opmærksomhed. Vi er klar og velforberedte, fastslår Esbjerg-cheftræneren forud for søndagens match mod FCK.
Truppen bliver offentliggjort lørdag eftermiddag, hvor karantæneramte Agus Garcia må sidde over.


Superligaen – 19. runde: FCK – EfB
Kampdato: Søndag den 9. december klokken 16.00
Stadion: Telia Parken
TV:
Canal 9

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo