Førstehold

Lammers: De her kampe vi spiller for

Klokken 18.00 søndag aften venter årets første hjemmekamp på Blue Water Arena, når Brøndby IF gæster Esbjerg. John Lammers glæder sig til opgøret og forventer god underholdning for fansene.

Hjemmebanepremieren for 2019 venter lige rundt om hjørnet, når Superligaens 5. og 3. plads støder sammen på Blue Water Arena. EfB kan byde velkommen til Brøndby IF og det bliver en underholdende kamp, ifølge John Lammers.
– Vi glæder os til kampen på søndag. Forhåbentligt, så kommer der mange på stadion og støtter os, og jeg tror bestemt, at der venter en rigtig god fodboldkamp. Brøndby ligger på 3. pladsen, men vi er kun to point bagefter dem, så det er en vigtig kamp for os begge i forhold til en top 6-placering. Det er også derfor, at vi får brug for stor støtte og så er det vores opgave at vise de fremmødte, hvorfor vi ligger godt til i tabellen.
– Det bliver en anderledes kamp end AGF i sidste uge, og vi skal også forbedre os, for igen møder vi et rigtig godt mandskab. Vi har kigget på Brøndbys stærke såvel som svage sider i løbet af ugen, og trænet lidt anderledes hen mod kampen, fortæller John Lammers, der anser søndagens opgør som noget specielt.
– Det er altid specielt, når man spiller mod et tophold som Brøndby og atmosfæren omkring de her kampe, er altid anderledes. Det bliver rigtig fedt og det er de her kampe, vi spiller for, slutter John Lammers.


Superligaen – 22. runde: EfB – Brøndby IF
Kampdato: Søndag den 17. februar 2019 klokken 18.00
Stadion: Blue Water Arena
TV: 
TV3+

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo