Førstehold

Lammers: De kampe vi lever for

Der er dømt vaskeægte topbrag, når EfB tager imod Vejle Boldklub, og forventningens glæde er stor.

Med en yderst professionel indsats mod Brabrand holdt EfB fast i førstepladsen, og derfor er der lagt i kakkelovnen til et brag mod Vejle Boldklub. Det er ikke bare den klassiske dyst med østkyst og vestkyst, men også et direkte opgør mellem to mandskaber, der kæmper indædt om den direkte oprykningsplads. Bare to point skiller holdene, og cheftræner John Lammers glæder sig til matchen.
– Det er de her kampe, vi lever for. Vi kom fra Brabrand med et clean sheet, tre mål og tre point, og nu skal vi spille en topkamp, som er vigtig for begge hold. Vejle kommer for at tage deres sidste chance, og det er et godt hold, som vil give alt, men vi er klar over, hvad der skal ske. Vi glæder os, og det bliver en god oplevelse for spillerne. Det er de her kampe, vi spiller for at få, og det skal vi alle glæde os til, fastslår John Lammers, som tror på, at det vil smitte af på tilskuerrækkerne, hvor der ser ud til at komme mange fans fra begge hold.
– Vi spiller for at underholde tilskuerne med et ungt hold, og jo flere der kommer til kampene, jo bedre er det for klubben, byen og hele regionen. Forhåbentligt bliver de ved med at komme, for det er så vigtigt for os med opbakningen, siger John Lammers, der kan se frem til at råde over både Agus Garcia og Andres Schetino, der begge har overstået karantæne.
– Det er gode spillere, som er vigtige for os, og dem får vi brug for. Mod Brabrand viste Ben Aziz Zagre og Lasha Parunashvili, at de var klar, og de gjorde det begge godt. Det viser mig, at vi har en trup, hvor alle er klar til at løfte opgaven, og det er vigtigt på det her tidspunkt, hvor der er mange kampe.
Den endelige trup udtages på kampdagen. EfB-Vejle Boldklub spilles tirsdag den 24. april klokken 18.00 på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo