Førstehold

Lammers: Defensiven har været i fokus

John Lammers og EfB står lørdag overfor Randers FC i en kamp, hvor vestjyderne skal forsøge at hive sæsonens første sejr hjem. John Lammers forventer forbedring i den defensive organisation, som har været i fokus.

Fjerde runde af Superligaen spilles denne weekend og EfB tager imod Randers FC hjemme på Blue Water Arena. Cheftræneren ser frem mod et svært opgør, men dog mod et af de hold, som esbjergenserne skal måle sig med i løbet af sæsonen
– De kommer formentlig i en velorganiseret 4-4-2 formation med en masse power og derudover har de også individuel kvalitet på flere pladser. Vi skal være velforberedte på opgaven og være godt organiserede, hvilket jeg også synes vi er. Vi skal sikre os de tre point i morgen, for det er vigtigt for os, at skabe resultater på Blue Water Arena, siger cheftræneren.
Det glæder John Lammers at hans mandskab har fået scoret i alle tre opgør, men slår også fast, at der skal være mere styr på den defensive organisation, der ikke kun involverer den bagerste kæde.
– Vi har score i alle tre kampe, og det forventer jeg også vi gør i morgen. Vi skal dog forbedre vores defensive organisation en smule, som ikke kun er vores fire-fem bagerste folk, for den organisation starter helt oppe fra angrebet. Derfor har vi haft en del fokus rettet hertil i løbet af ugen, og det skal vi også kunne se i morgen, slutter John Lammers forud for Randers-kampen.


Superliga – 4. runde: EfB – Randers FC
Kampdato: Lørdag den 4. august klokken 16.00
Stadion: Blue Water Arena
TV: TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo