Førstehold

Lammers: Der er ingen fribilletter

Når EfB i aften møder Brabrand på udebane, forventer John Lammers en modstander, der vil kæmpe indædt for sin chance.

Det er top mod bund, når EfB i aften gæster Brabrand, men værterne har langtfra kastet håndklædet i ringen, og holdet er ubesejret i de seneste fem kampe. På samme tid har EfB sat sig på førstepladsen i et tæt topfelt, og dermed ligner det et tæt opgør mellem to af de mest formstærke mandskaber i rækken.
– Der er ingen fribilletter i NordicBet Ligaen, og det er bare at se på, hvordan Brabrand har præsteret efter vinterpausen. De kæmper for at undgå nedrykning, og der er lige så meget på spil for dem, så de kommer også med alt, hvad de har. Det bliver en udekamp mod en formstærk modstander, der altid følger den samme organisation, og som er stærke på dødbolde. Vi ved, hvad vi kommer op imod, og det har vi trænet på, så vi forhåbentligt er godt forberedte, fastslår John Lammers, som både må undvære spillere på grund af karantæner og skader.
– Jeg har hele tiden sagt, at vi har 16 mand, der er gode nok til at spille, og selvom vi er nødt til at foretage ændringer, så har vi gode erstatninger klar. De skal være i stand til at løfte den her opgave, og vi skal som altid primært spille ud fra vores egen organisation. Det handler mest om os selv, selvom vi kan se, at Brabrand har lavet resultater mod blandt andet Vejle og Viborg, og der er der, vi skal fokusere.
Brabrand-EfB fløjtes i gang klokken 18.00.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo