Førstehold

Lammers: Dødbolde kan blive afgørende

Søndag aften venter næste opgave for John Lammers’ mandskab, når OB byder velkommen på Nature Energy Park. Lammers ser frem til et svært opgør, hvor dødbolde igen kan blive nøglen til sejr.

Søndag aften står to formstærke mandskaber overfor hinanden på Nature Energy Park, når EfB gæster OB klokken 20.00. Esbjerg-mandskabet har gang i en rigtig flot stime uden nederlag, og hvis der er point at hente på det fynske, står EfB’erne som ubesejret i seks Superliga-kampe. Der venter dog en svær opgave mod OB, som altså ikke er gået fra banen med et nederlag siden netop EfB vandt 2-0 på Blue Water Arena i midten af september.
John Lammers anser også OB, som et yderst stærkt mandskab, men som han også nævnte inden FCM-kampen, så frygter EfB’erne ingen.
– De har spillet godt siden vi slog dem her, og jeg synes også, at de har en rigtig stærk trup med mange gode spillere. Det er et hold, der både kan og gerne vil spille fodbold, så vi skal være godt forberedt. Vi ændrer ikke tilgang, for vi vil også spille vores spil, men vi er bevidste om, at det bliver en svær opgave. Men som jeg har sagt før, så kan vi slå alle og vi er ikke bange for nogen, fastslår Lammers.
EfB’erne afslutter en hård uge mod OB, der startede med topbraget mod FC Midtjylland, og selvom onsdagens pokalkamp gik i forlænget spilletid, så er Esbjerg-cheftræneren overbevist om, at spillerne bare nyder fodbolden for tiden.
– Det er klart, at trætheden kan spille ind, for det var en hård kamp i onsdags. Men i øjeblikket, så nyder spillerne virkelig bare at spille fodbold i en god periode, som vi er i på nuværende tidspunkt. De arbejder hårdt konstant, men efter søndagens kamp, så er der også landsholdspause, hvor der kan pustes lidt ud igen, siger cheftræneren inden han til slut fremhæver dødboldene.
– Vi scorede på to dødbolde i onsdags mod SønderjyskE og vi er generelt blevet bedre på det punkt. Det kan sagtens gå hen at blive afgørende for, hvem der løber med alle tre point på søndag.
Trænerteamet offentliggør truppen lørdag aften, hvor Lasha Parunashvili er tilbage efter overstået karantæne. I stedet glider Joni Kauko som bekendt ud af de 18 udvalgte, da han med sit gule kort mod FC Midtjylland har optjent én spilledags karantæne.


Superligaen – 16. runde: OB – EfB
Kampdato: Søndag den 11. november klokken 20.00
Stadion: Nature Energy Park
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo