Førstehold

Lammers: Fansene er der for os

EfB og John Lammers drager østpå fredag aften, og Esbjerg-cheftræneren forudser et svært opgør, selvom Sormanis tropper står uden sejr i otte kampe.

Esbjerg og Vejle står for den første match i Superligaens 10. runde, når de to traditionsklubber brager sammen fredag aften klokken 19.00 på Vejle Stadion.
Esbjerg-mandskabet er placeret i toppen af Superligaen, mens situationen er noget anderledes for vejlenserne. De rødblusede har ikke høstet tre point siden sæsonpremieren, men John Lammers forventer alligevel en hård kamp mod Vejle, der er ved at finde formen.
– Vejle startede rigtig stærkt, men har haft det svært siden. Jeg synes dog, de er et godt hold, som de også viste senest mod AaB, og de er ved at finde sig selv igen. De har haft et par skader, men er nu tilbage i fuld styrke, som naturligvis stiller dem i en bedre position. Vores indbyrdes opgør er altid tætte, og vi havde store problemer med deres dødbolde i sidste sæson, så her skal vi være opmærksomme. Jeg har stor respekt for Vejle, siger EfB’s cheftræner, John Lammers.
Selvom EfB’erne kommer til matchen med god selvtillid, ved Lammers, at der stadig skal arbejdes hårdt på træningsbanen.
– Vi kan altid forbedre os, og vi så i kampen mod OB, at det er vigtigt, at finde fodfæste i vores organisation og stå struktureret, som en enhed. Hvis vi ikke gør det, så kan modstanderen gøre ondt på os. Det bliver dog en anderledes kamp i morgen, end det var tilfældet mod OB, men det er stadig vigtigt, at alle holder sig til planen, fastslår cheftræneren, der til slut sender ekstra roser afsted mod de blå og hvide fans.
– Der kommer mange og støtter os i morgen, og det er vi taknemmelige for. De er altid en stor hjælp, og de står ikke kun bag os, når det går godt, men også i de svære tider. De gør et fantastisk stykke arbejde.
Truppen offentliggøres senere i dag, torsdag.


Superligaen – 10. runde: Vejle – EfB
Kampdato: Fredag den 21. september klokken 19.00
Stadion: Vejle Stadion
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo