Førstehold

Lammers før OB: Bliver en god kamp

Esbjerg fB tager tirsdag aften imod Odense Boldklub på Blue Water Arena, og cheftræner John Lammers forventer et opgør med højt spillemæssigt niveau. Vi vil gøre alt for at slå dem, siger han.

Når EfB tirsdag aften kl. 19.00 løber ind på græsset på Blue Water Arena til hjemmekampen mod OB, så bliver det med en fornem form på eget græs i baghovedet.
Holdet har således ikke tabt i de seneste seks hjemmekampe, og de fem af dem er blevet vundet. Senest blev det til en flot 1-0-sejr over Brøndby skærtorsdag foran knap 10.000 tilskuere.
Cheftræner John Lammers tror på, at EfB-holdet, der aktuelt indtager tredjepladsen i Superligaen, tirsdag aften kan bygge videre på den gode stime og udbygge forspringet ned til OB, der ligger nummer fire.
– Vi har et godt hold, og spillerne gør det fremragende. Vores gode hjemmebane er et udtryk for, at vi kan slå alle hold, og vi går selvfølgelig efter en sejr på tirsdag mod OB, så vi kan slå et endnu større hul i tabellen. Det er målet, siger han.
Fynboerne viste fredag god moral, da holdet i slutminutterne vendte et truende 0-2-nederlag til FC Nordsjælland til 2-2, og John Lammers forventer da også endnu en hård modstander på Blue Water Arena.
– OB spiller god fodbold og på den front, mener jeg, at de er blandt de bedste i rækken. Vi skal stå godt i vores organisation for at lukke dem ned, for hvis de får lov at spille deres spil, så bliver det svært. Vi kan ikke holde dem nede i alle 90 minutter, men vi skal bestræbe os på at gøre deres gode perioder så korte som muligt, siger hollænderen.
Han håber atter på, at der vil være mange tilskuere på lægterne, for de kan se frem til et underholdende opgør.
– Vores kampe mod OB plejer at være underholdende, og det forventer jeg også, at det bliver tirsdag. Stemningen torsdag mod Brøndby var fantastisk, så mit og holdets håb er, at vi sammen kan genskabe den kulisse, og vi vil gøre alt for at tage endnu en sejr, siger John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres mandag.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo