Førstehold

Lammers fortsatte gerne

EfB kan se frem til næsten to ugers pause inden mødet med Vejle, og derfor glæder John Lammers sig ekstra meget over sejren over Vendsyssel FF.

Turen hjem fra Hjørring var lidt lettere med tre point i bagagen, efter EfB i går besejrede Vendsyssel FF, og cheftræner John Lammers havde gerne undværet den pause, der venter inden matchen mod topholdet Vejle.
– Det er lidt en skam, at kamppausen kommer lige nu, for jeg ville gerne arbejde videre med den gode stemning, som vi oplever lige nu. Vi har mødt alle hold i rækken nu, og vi ved alle sammen lidt mere om, hvad vi kan hver især, og hvis vi bliver ved med at spille, som vi har gjort på det sidste, så har jeg stor tiltro til os. Vi har fået gode resultater på udebane, men givet lidt for meget væk hjemme, og det skal vi selvfølgelig forbedre. Derfor har vi lidt færre point, end vi havde ønsket os, men det kan vi ikke bruge så meget tid på, og i stedet skal vi se på, at vi på det seneste ikke indkasserer ret mange mål, og at vi selv får lavet flere, fastslår John Lammers, som vil bruge de næste par uger på nogle af de ting, som der ikke altid er tid til, når ugen drejer sig om den kommende kamp.
– Vi kommer til at snakke meget med spillerne, og de får forskellige programmer. Nogle har lidt småskavanker, som vi kan hjælpe dem med, og så har vi en reserveholdskamp i morgen, hvor jeg også kan se nogle af dem. Der er fire spillere væk med landsholdet, så det går lidt udover den taktiske træning, men vi kan arbejde med lidt andre ting.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo