Førstehold

Lammers forventer en hård fight

FC Midtjylland bliver næste opgave for John Lammers og EfB, hvor cheftræneren forventer en svær kamp mod de regerende danske mestre.

Tredje runde af Superligaen spilles denne weekend, hvor EfB krydser klinger med de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland. Begge mandskaber har høstet ét point i deres første to kampe, og EfB’s hollandske cheftræner forventer derfor, at hjemmeholdet kommer blæsende fra start.
– Midtjylland har ikke fået den start, som de håbede, så de vil naturligvis gøre alt for at få de tre point i morgen på deres hjemmebane og komme med en enorm power. Vi vil selvfølgelig også gå efter alle tre point, men vi er samtidig klar over at vi møder et rigtig stærkt mandskab, som har flere strenge at spille på. FCM har spillet europæisk kvalifikation i tirsdags og har en vigtig returkamp i næste uge, hvilket kan betyde, det bliver et anderledes hold vi møder i morgen. Uanset hvordan de stiller, er det vores opgave at finde en løsning, der skal stoppe dem, siger John Lammers, der synes holdet virker klar til udfordringen efter en god uge på træningsbanen.
– Vi har haft en rigtig god uge på træningsbanen, hvor vi har fokuseret på vores defensiv og lavet småjusteringer på det offensive parameter. Vi har lært en masse fra de første opgør mod FC Nordsjælland og Vendsyssel, hvilket har givet noget at arbejde med og vi synes, at vi er rigtig godt forberedt til lørdagens opgør, fortæller cheftræneren.
Til matchen på Heden forventes der 4-500 EfB-tilhængere og det glæder John Lammers, der nyder den store opbakning og den kulisse de medrejsende altid skaber.
– Som jeg tidligere har sagt, så betyder fansene og deres opbakning rigtig meget for os. Det er fedt at høre, der er så mange der tager turen til MCH Arena. De var gode for os sidste sæson og det hjælper med at skubbe os i den rigtige retning, for vi tager alt den hjælp vi kan få. Vi nyder virkelig den kulisse de skaber, slutter John Lammers.


Superliga – 3. runde: FC Midtjylland – EfB
Kampdato: Lørdag den 28. juli klokken 16.00
Stadion: MCH Arena
TV: TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo