Førstehold

Lammers forventer god kamp mod OB

Esbjerg fB spiller søndag eftermiddag kl. 14.00 hjemme på Blue Water Arena i 3F Superligaen mod OB, og holdet jagter sæsonens første sejr. John Lammers forventer et godt-spillet opgør.

Når Esbjerg fB søndag eftermiddag kl. 14.00 løber på banen på Blue Water Arena, så er fynske OB modstanderen. EfB jagter sæsonens første sejr og oprejsning efter, holdet torsdag aften røg ud af Europa League med et samlet 0-2-nederlag til hviderussiske Shakhtyor Soligorsk.
Cheftræner John Lammers fortæller, at skuffelsen over den tidlige europæiske exit er bearbejdet, og at der nu bliver kigget frem imod søndagens kamp mod OB.
– Efter kampen torsdag var vi skuffede over resultatet men tilfredse med indsatsen, selvom det ikke rakte. Vi arbejder hårdt for at score mål i øjeblikket, men det er en del af fodboldens verden, og vi ved, hvad der skal til, og tror på, vi kan vende det.
– Søndag får vi heldigvis muligheden for at revanchere os igen, når OB kommer på besøg. Jeg forventer en god kamp, som bliver svær at vinde. OB er et rigtig godt hold, og især offensivt er de stærke, så der venter os en hård modstander, men vi ser frem til kampen, og vil gøre alt for at tage revanche efter nogle ikke-godkendte resultater, siger han.
John Lammers håber, at stemningen på Blue Water Arena søndag vil ramme samme niveau som torsdag aften.
– Støtten fra fansene betyder meget, og atmosfæren på stadion mod Shakhtyor Soligorsk var fremragende. At vi ikke kvitterede for det med det ønskede resultat, er vi ikke tilfredse med, men vi gør alt, hvad vi kan for at rette op på det igen søndag, siger han.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.
>> Køb din billet til kampen her og spar både tid og penge

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo