Førstehold

Lammers forventer motiveret Hobro-mandskab

EfB kommer sprængfyldt med selvtillid med en Brøndby-sejr i bagagen forud for Hobro, hvor John Lammers forventer et motiveret modstanderhold på DS Arena, som vil bevise sig for deres nye cheftræner, Peter Sørensen.

Esbjerg-mandskabet har en udebanetur til Hobro og DS Arena foran sig, hvor tre point er på spil mod Superligaens sidsteplads søndag klokken 12.00. EfB’erne skal forsøge at følge op på den gode præstation fra Brøndby-kampen, som ifølge EfB-cheftræner John Lammers sendte et godt signal.
– Det var en fantastisk sejr mod Brøndby og ikke mindst vigtig, for de spiller selvfølgelig også om en plads i top 6. Det sendte et stærkt signal og det er vigtigt for drengene, at vise, de kan vinde sådan en stor kamp. Men som jeg har sagt før, så kan vi også slå alle hold i tabellen, hvis vi holder os til vores eget spil og står stærkt rent organisatorisk. Det er vigtigt at vise respekt, men samtidig skal man også være bevidst om sin egen stil og tro på det, fortæller John Lammers, der forudser et motiveret Hobro-mandskab med en nyansat træner i spidsen.
– De har fået en ny cheftræner for et par dage siden, så Hobro-spillerne vil komme med alt de har og vise en enorm energi. Jeg har selvfølgelig set mange af deres kampe og analyseret på dem, men når der kommer en ny træner til en klub, vil han altid tilføje noget og gøre ting anderledes. Han har dog kun været i Hobro et par dage, så det er også svært at nå at ændre så meget, på den korte tid.
– Det vigtigste er, at vi er klar til opgaven og så er det også afgørende, at vi koncentrerer os om vores eget spil, fastslår John Lammers, der har truppen udtaget i løbet af lørdag.


Superligaen – 23. runde: Hobro IK – EfB
Kampdato: Søndag den 24. februar 2019 klokken 12.00
Stadion: DS Arena 
TV: 
TV3 Max

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo