Førstehold

Lammers: Glæder os til at spille om point

På fredag kl. 19.00 står der atter point på spil for Esbjerg fB, når holdet på udebane møder FC Midtjylland i sæsonpremieren i 3F Superligaen. Cheftræner John Lammers beretter om stor spilleglæde, og ser frem til atter at spille om point.

Når Esbjerg fB fredag aften løber ind på banen på MCH Arena, så bliver det et gensyn med det græstæppe, hvor holdet d. 25. maj lukkede sidste sæson ned med en flot 2-1-sejr og samtidig sikrede sig bronzemedaljerne.
Cheftræner John Lammers ser da også frem til at vende tilbage til Herning, og glæder sig samtidig over, at der igen er vigtige point på spil, omend han forventer et topmotiveret FC Midtjylland-mandskab.
– Alle i EfB glæder sig til på fredag, for der er en verden til forskel på at spille trænings- og turneringskampe. Nu er der igen vigtige point på spil, og det er i virkeligheden, hvad det handler om, så det ser vi frem til at spille om efter en god og hård opstart.
– FCM er en hård modstander, især på deres egen bane, og vi kan ikke bruge vores sidste besøg deroppe til alverden, for det bliver en helt anden kamp fredag. Begge hold vil gøre alt for at få en god start i rækken og komme på tavlen med point, og vi føler os klar til udfordringen, siger hollænderen.
Han fortæller, at Pyry Soiri og Nicklas Røjkjær, som begge er kommet til EfB i sommerpausen, er faldet godt ind i truppen, og udelukker ikke, at de kan få en rolle mod FCM.
– Både Pyry og Nicklas er kommet godt ind på holdet, og det er nogle gode fyre, som bidrager både på og udenfor banen. Ligesom alle andre i truppen er de i spil til at få minutter fredag, men konkurrencen i truppen er hård, så tiden må vise, hvor meget det bliver til, slutter John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres torsdag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo