Førstehold

Lammers glæder sig til intens match

Der er meget på spil, når Viborg FF og EfB tørner sammen i weekendens topbrag.

NordicBet Ligaen nærmer sig med hastige skridt sin afgørelse, og endnu er intet afgjort mellem topholdene. Derfor har både Viborg FF og EfB masser at spille om, når holdene på anden- og tredjepladsen lørdag står overfor hinanden i en direkte duel, og cheftræner John Lammers ser frem til det møde.
– Det er en stor kamp, hvor der er meget på spil, og vi glæder os til det. Vi skal møde et stærkt med hold med mange gode spillere, og det er et af de mandskaber, som vi skal måle os mod. Topholdene er dem, som vi forventede inden sæsonen, og det er detaljer, som skiller os ad, siger John Lammers, der forventer en helt lige affære.
– De er rigtigt gode på hjemmebane, og vi har i sæsonen vist os som et stærk udehold, så det bliver helt sikkert interessant at se, hvem der kan få det til at virke bedst. Vi har mange muligheder i forhold til opstillingen, hvor vi for eksempel har Andrés Schetino tilbage efter karantæne, og bortset fra vores langtidsskadede spillere, så er alle klar. Det er vigtigt, for jeg forventer en intens kamp på højt niveau, slutter John Lammers inden topbraget i Viborg.
Den endelige trup til kampen offentliggøres på kampdagen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo