Førstehold

Lammers gør status

EfB sejrede 11-1 i onsdagens pokalkamp, hvor et par unge Esbjerg-spillere fik chancen for at vise sig frem. Rodolph Austin gjorde samtidig sit comeback, og det glæder John Lammers.

Vestjyderne avancerede til 3. runde i Sydbank Pokalen onsdag aften, da de blåhvide udraderede Serie-holdet Hørsholm-Usserød med 11-1. EfB-bossen var naturligvis glad for, at der ikke blev taget let på opgaven, hvor et par unge spillere også greb chancen, da den bød sig.
18-årige Simon Bækgård spillede hele kampen fra sin position på banens midte, hvor han efter slutfløjtet kunne tilskrive sig et hattrick i sin blot tredje kamp for førsteholdet. Matchen gav også to debutanter i form af 17-årige Rasmus Rejnhold og Adnane Tighadouini, der begge leverede en god halv time på grønsværen.
– Bækgård gjorde det rigtig godt og løste sine pligter fint på midtbanen, og så er det jo altid glædeligt, når en spiller scorer hattrick, så ham er jeg meget tilfreds med. Rasmus og Adnane debuterede begge og de gjorde det godt i den halve time. Rejnhold er en meget talentfuld spiller, som vi har rigtig mange af og de gør det alle godt, når de træner med os. Han greb chancen og scorede endda, så det var endnu en positiv ting, siger John Lammers, som også godkendte Tighadouinis halve time på banen, der assisterede to gange.
Rodolph Austin gjorde comeback i pokalopgøret, hvor han spillede første halvleg inden han blev skiftet ud i pausen. Endnu en positiv ting for John Lammers, der også havde roser til firemålsskytten, Yuri Yakovenko.
– Det er fantastisk at have ham tilbage og han har reageret godt på det i dag. Austin er en leder og hans attitude kan man ikke sætte en finger på. Generelt var det en god aften for os, og vi må ikke glemme firemålsskytten, Yuri, som jeg selvfølgelig også er tilfreds med, slutter John Lammers.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo