Førstehold

Lammers håber på stor opbakning søndag

Esbjerg fB sæsondebuterer søndag kl. 14.00 på hjemmebane i 3F Superligaen, når Hobro IK kommer på besøg til en vigtig kamp om point.

Esbjerg fB er ubesejret på Blue Water Arena siden november 2018, og den positive statistik skal gerne udbygges søndag kl. 14.00, når Hobro IK kommer på besøg.
Cheftræner John Lammers glæder sig til at spille på hjemmebane igen og til at møde de trofaste EfB-fans.
– Det er altid rart at spille hjemme på vores eget stadion, for vi får en god opbakning, og vi føler os komfortable på eget græs. Vi har en god statistik på Blue Water Arena, og især mod slutningen af sidste sæson blev vi båret frem af publikum, hvilket gav afgørende point i især slutningen af kampene, siger han og uddyber:
– Hele truppen håber på en stor opbakning igen søndag, for det får vi brug for mod en modstander, som ikke bliver nem at overvinde.
Hobro kom på pointtavlen i første runde, da holdet hjemme mod AGF spillede 1-1, og John Lammers, der overværede kampen, så mange gode momenter fra nordjyderne.
– Hobro er et godt hold, som kan spille på flere måder. Jeg forventer ikke, at holdet kommer til Esbjerg for at underholde men for at være kyniske, så vi skal være helt klar fra start og bygge videre på vores gode anden halvleg mod FC Midtjylland i Herning, så vi fra første minut viser, hvem der bestemmer på vores bane.
– Derudover skal vi være skarpe, når tingene skal afgøres. Hobro kommer ikke til at give mange chancer væk, så når mulighederne opstår, skal vi være der, og det har været et stort fokusområde i træningen. Fansene vil se et topmotiveret EfB-mandskab søndag, der går på banen for at vinde, fortæller John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.
>> Køb din billet til kampen her
>> Juniorkort til Blue Water Arena kan købes fra kun 39 kr./mdr.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo