Førstehold

Lammers inden Thisted: Et stærkt kollektiv

EfB optræder igen søndag, når forårets første udebanetur i NordicBet Ligaen står for skud. Her venter topholdet Thisted FC i et vigtigt opgør, hvor John Lammers og resten af truppen skal revanchere sig.

Esbjerg fB skal rejse sig igen, efter vestjyderne senest blev besejret hjemme på Blue Water Arena af FC Fredericia. Søndag venter topholdet Thisted FC nemlig, hvor en sejr vil betyde, at EfB overhaler netop Thisted i tabellen.
John Lammers ser opgøret som yderst vigtig, og understreger samtidig det gode kollektiv Thisted FC har i truppen.
– Vi møder et stærkt kollektiv, som ved hvordan de vil spille, og holder et fast koncept angående deres plan til hver kamp. Det bliver et vigtig opgør for os, da Thisted ligger i det område, hvor vi gerne vil være. Derfor skal vi ud og vise vores eget spil, og prøve at få et godt resultat med hjem til Esbjerg.
– Vi spiller på kunstgræs, hvilket er noget vi bare må tilpasse os til, og det kan vi også sagtens, for det er ikke uvant for nogen af vores spillere. Vi har arbejdet med flere ting i løbet af ugen, og vi har en plan klar til hvordan vi vil spille, og det skal også være udtrykket under kampen, slutter John Lammers, der må se bort fra karantæneramte Andrés Schetino.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo