Førstehold

Lammers klar med årets første trup

EfB møder Kolding IF i den første træningskamp, og her bliver der blandt andet mulighed for at se prøvespilleren Ben Aziz Zagre i aktion.

Spillerne har været i gang på træningsbanen i små to uger, og de har set frem til at komme i kamp igen. Det sker på søndag mod Kolding IF på Kunstbanen klokken 12.00, og John Lammers ser også frem til at få testet formen.
– Vi vil altid gerne vinde, når vi spiller kamp, men det handler om, at vi skal bygge formen op til turneringsstart, så vi skal sørge for, at spillerne er fitte, og at vi undgår skader. Det er god træning, hvor de fleste vil spille omkring 45 minutter, mens nogle vil få omkring en time, og så er det blandt andet en mulighed for at se Ben Aziz Zagre i kamp. Det giver os mulighed for at bedømme ham bedre, forklarer John Lammers, der ser bort fra Emmanuel Oti Essigba, Rodolph Austin og Yuri Yakovenko, der alle træner individuelt på grund af mindre skavanker.
Med i truppen er desuden unge spillere som Oliver Olsen, Simon Bækgård og Mads Larsen, ligesom der kan blive suppleret med flere spillere, når U19-holdet har spillet kamp lørdag.
Truppen mod Kolding IF
Jonas Jensen – Jeppe Højbjerg – Lasse Mikkelsen
Agus Garcia – Jesper Lauridsen – Jeppe Brinch – Nikolaj Hagelskjær – Daniel Anyembe – Oliver Olsen – Ben Aziz Zagre – Simon Bækgård – Andrés Schetino – Lasha Parunashvili – Mark Brink – Jacob Sørensen – Mads Larsen – Adrian Petre – William Møller – Mathias Kristensen – Anders Dreyer

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo