Førstehold

Lammers klar til en fysisk modstander

Det er potentielt sæsonens næstsidste hjemmekamp på Blue Water Arena, når FC Roskilde kommer på besøg, og John Lammers forventer en modstander, som kommer med saft og kraft.

Kampen om førstepladsen i NordicBet Ligaen er så intens, at det kan være sæsonens næstsidste hjemmekamp, når EfB tager imod FC Roskilde på Blue Water Arena. Spændingen er dermed mere end intakt, for selvom gæsterne er meget tæt på at sikre sig en ny sæson i rækken, så er der stadig meget på spil i topstriden. Det giver et lidt anderledes perspektiv på opgaven, men John Lammers forventer stadig en hård fight.
– Det bliver en spændende kamp mod et fysisk hold, der godt kan finde ud af at lave mål. De vil gerne gøre det til et slag, og det skal vi finde en måde rundt om. Vi skal prøve at spille fodbold, for det er der, vi er bedst, lyder det fra John Lammers, som hverken kan se en fordel eller en ulempe i at møde et hold, der nærmest har sit på det tørre.
– Nedrykkerne er jo stort set fundet, så det betyder, at FC Roskilde kan spille frit, men det er ikke til at sige, hvordan de reagerer på det. Nogle gange får et pres det bedste ud af spillerne og andre gange, kan de ikke præstere under det. Det kan man aldrig vide, og derfor kigger vi på os selv, fastslår John Lammers, som ser frem til en nervepirrende afslutning på sæsonen.
– Vi holder helt overordnet hovedet på vores egne kampe, for det er her, vi kan påvirke tingene, og det er stadig et opgør mellem fire hold. Viborg og Vendsyssel mødes i weekenden, men de er stadig med, og vi skal kæmpe med tre andre hold helt til det sidste. Vi er heldigvis ved at være fri af sygdom, som ellers har ramt truppen, og så har vi Jesper Lauridsen tilbage efter karantæne, så det giver os lidt mere at arbejde med, slutter John Lammers, inden det går løs lørdag klokken 15.30 på Blue Water Arena mod FC Roskilde.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo