Førstehold

Lammers opmærksom på Vendsyssel-offensiv

John Lammers er meget opmærksom på Vendsyssels offensiv, der har gjort ondt på EfB i de sidste tre indbyrdes opgør. Esbjerg-cheftræneren kræver derfor fuld fokus på den defensive organisation i søndagens kamp på Nord Energi Arena.

Søndag klokken 12.00 fløjtes opgøret i gang mellem Vendsyssel FF og Esbjerg fB i Superligaens 17. runde, og statistisk set, så bliver det ingen nem opgave for John Lammers’ mandskab. Vendsyssels offensiv har nemlig gjort ondt på EfB i de seneste tre indbyrdes opgør, men Esbjerg-cheftræneren forventer ikke, at det bliver tilfældet på søndag.
– Vi har forbedret os meget defensivt og vi har set vigtigheden ved, at stå rigtig stærkt rent organisatorisk. Det bliver også nødvendigt på søndag, for de fire gange, vi har spillet mod dem, har vi tabt tre, hvor de har scoret en del mål. Det skal vi være opmærksomme på, at de har en stærk offensiv og som jeg altid har sagt, så går vi ud til hver kamp, for at vinde, fortæller Lammers, der ikke ser nederlaget mod OB som noget tilbagefald.
– Vi kan selvfølgelig ikke forvente at vinde hver eneste kamp, så at vi tabte til OB, er ikke noget, der hverken påvirker humøret i truppen eller hos trænerteamet. Vi ligger stadig på en 3. plads uanset resultatet på søndag, men egentlig, så koncentrerer vi os ikke så meget om tabellen, for den er stadig meget tæt og et par runder kan vende det hele på hovedet. Det vigtigste er, at vi får vundet nogle kampe og forhåbentligt, så bliver det også tilfældet på søndag, slutter John Lammers.
Truppen til søndagens match bliver offentliggjort lørdag eftermiddag.


Superligaen – 17. runde: Vendsyssel FF – EfB
Kampdato: Søndag den 25. november klokken 12.00
Stadion: Nord Energi Arena, Hjørring
TV: 
TV3 MAX

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo