Førstehold

Lammers: Taktikken bliver nøglen mod Brøndby

Esbjerg fB skal torsdag forsøge at tage den tredje Superliga-sejr på stribe over Brøndby i indeværende sæson, og cheftræner John Lammers tror på endnu et godt hjemmebaneresultat.

Torsdag venter den anden hjemmekamp i Superligaens mesterskabsspil, når der kl. 16.00 fløjtes op til kamp på Blue Water Arena. Esbjerg fB hentede i søndags tre point på udebane i Farum, da holdet vandt med 2-1 over FC Nordsjælland, og der er derfor lagt op til en spændende duel skærtorsdag, når Brøndby, som aktuelt ligger på femtepladsen, kommer på besøg.
Cheftræner John Lammers tror på, at EfB-holdet, der er ubesejret i de seneste fem hjemmekampe og aktuelt er placeret på fjerdepladsen, kan bygge videre på den positive statistik.
– Hvis vi holder os til vores game plan, så kan vi lave et godt resultat. Vi har været gode til at leve op til vores taktik i de seneste kampe, og det har givet gode resultater, så det er naturligvis et stort fokusområde for os, siger han.
Han pointerer samtidig dog, at Brøndby bliver en hård modstander.
– Brøndby er et godt hold, og de har fået en ny cheftræner i Martin Retov siden, vi mødte dem i februar. Holdet spiller på en lidt anden måde nu, og det har vi selvfølgelig forberedt os grundigt på. Der er dog ingen tvivl om, at vi kommer til at stå over for en yderst kompetent rival, så vi skal virkelig være klar, hvis vi skal have den tredje sejr i streg over Brøndby i denne sæson, fortæller John Lammers.
Han håber samtidig på, at der kommer mange tilskuere på lægterne, da det kan have indflydelse på, hvordan kampen ender.
– Tilskuerne er vigtige for os, så vi håber selvfølgelig på en massiv opbakning. Det er ikke for sjovt, når vi taler om, at vores fans er tolvtemanden, for det er de. Hvis vi er inde i en dårlig periode i løbet af opgøret, så kan de hjælpe os tilbage på sporet, og det gælder også den anden vej rundt. Når vi har vores gode perioder i kampen, så kan opbakningen være selvforstærkende for vores unge spillere, afslutter John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres onsdag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo