Førstehold

Lammers tilfreds med første træningskamp

EfB spillede søndag årets første træningskamp, hvor Simon Bækgård scorede kampens enlige mål. Cheftræner John Lammers er tilfreds med indsatsen og fremhæver vigtigheden ved, at alle får minutter og opnår kampform i tide.

EfB besejrede Kolding IF i årets første træningskamp, da unge Simon Bækgård stod for kampens eneste scoring, efter en flot følt afslutning fra kanten af feltet. John Lammers er efter kampen fint tilfreds med det udtryk spillerne leverede, og glad for de mange spillere der fik kampminutter i benene.
– Jeg synes overordnet set, at præstationen var god. Træningskampe handler om at få alle i kamp og få kampminutter i benene, og det var netop tilfældet – så på det punkt er vi tilfredse. Meget kan selvfølgelig forbedres og vi kunne have spillet smartere i flere tilfælde, men de arbejdede stenhårdt og gav alt de havde. Det er et fint første step forud for sæsonstarten om fem uger, fortæller John Lammers, der samtidig glæder sig over, at ingen pådrog sig nogen skader og alle fra truppen var på træningsbanen i dag.
Truppen bestod søndag af mange U19-spillere, og de efterlod alle et godt indtryk på John Lammers.
– Jeg synes at alle gjorde et godt stykke arbejde, det var en god præstation fra U19-spillerne, og det skal de have ros for. Det var første gang for flere af dem i A-truppen, og det er kun positivt at de leverede som de gjorde, slutter John Lammers.
Næste træningskamp for EfB er ude mod Horsens lørdag klokken 13.00.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo