Førstehold

Lammers: Vi har tro på tingene

Fremad Amager er kommet i gang med to sejre i de seneste kampe, men EfB kommer for at holde fast i det gode spil.

I søndagens udekamp mod Fremad Amager gælder det om at finde det spil frem, som EfB leverede i første halvleg i den seneste optræden, for så tror John Lammers også, at der venter et godt resultat på udebane.
– Det er et hold, som er bedre end deres placering, og de vil rigtigt gerne spille fodbold. Fremad Amager har vundet de sidste to kampe, og de er kommet i gang, men vi viste også god fodbold sidst. I de første 45 minutter mod Nykøbing FC viste vi, hvad vi kan, og det var rigtigt godt i store perioder, selvom vi selvfølgelig ikke er tilfredse med resultatet, fastslår John Lammers, der må undvære flere forsvarsspillere på grund af skader, men til gengæld har han Andrés Schetino med i truppen for første gang.
– Han er en god spiller, som tilfører os noget ekstra. Det er ikke for sjov, at han er blevet købt af Fiorentina og har spillet i Spanien senest. Ham glæder vi os til at se på banen, og jeg har tro på tingene. Det bliver ikke så nemt, som nogle måske tror mod Fremad Amager, men hvis vi holder fast i vores spil, så kommer resultaterne også.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo