Førstehold

Lammers: Vi holder fast i vores stil

Der venter en svær udekamp mod nedrykkerne fra Viborg FF, og selvom EfB kom godt fra land i NordicBet Ligaen, så lader John Lammers sig ikke rive med.

De to nedrykkere fra Alka Superliga fik en vidt forskellig start på tilværelsen i NordicBet Ligaen, men det får ikke cheftræner John Lammers til at tro, at træerne vokser ind i himlen. Udekampen mod Viborg FF bliver en direkte duel mellem to af de hold, der har ambitioner om at spille med i den sjove ende af rækken, og med en ny trænerkonstellation ved roret hos den kommende modstander er der flere ubekendte faktorer.
– Nye trænere giver nye muligheder for en trup, og det kan medføre flere ændringer, men vi går konsekvent efter at spille på vores måde. Vi vil prøve at spille god fodbold, og for os handler det om at holde os til vores plan. Selvom vi nogle gange kommer til at falde, så skal vi rejse os igen og arbejde videre på samme måde. Det gælder også i en svær kamp mod et af de hold, som vi sikkert skal kæmpe om oprykning med, forklarer John Lammers, der sigter efter at fortsætte den udvikling, som er påbegyndt.
– Selvfølgelig kan det være, at vi skal justere nogle ting undervejs, men vi vil have en EfB-stil, som alle spillere er en del af, og det er det, som vi arbejder med nu. Det handler om at skabe kontinuitet, og vi kommer ikke til at ændre stilen på grund af resultaterne i et par enkelte kampe lige meget, om vi vinder eller taber de næste runder. Nu tager vi til Viborg for at skabe et resultat på en svær udebane, men det bliver på vores egen måde, slutter John Lammers inden søndagens styrkeprøve.
Truppen til kampen offentliggøres på kampdagen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo