Førstehold

Lammers: Vi møder et af de bedre hold

Troen på et resultat er til stede, selvom EfB i aften spiller på udebane mod topholdet Vendsyssel FF. Det kræver igen stor tålmodighed.

Der bliver ikke rystet så meget på hånden hos John Lammers, inden det i aften går løs på udebane i Hjørring mod Vendsyssel FF. Selvom det ligner en af sæsonens sværeste udekampe, så vil John Lammers bygge videre på de seneste ugers udvikling.
– Jeg så dem i onsdags i pokalen, hvor de godt nok stillede med et lidt andet hold, og det er et godt fodboldhold, som laver mange mål. De har gode angribere, og de spiller opportunistisk, men de sidste par uger har vi vist god organisation, og det skal vi blive ved med. Det skal vi spille ud fra, og så skal vi være tålmodige, for vi har også folk, der kan score mål, konstaterer John Lammers, som satser på at få lidt med hjem i bussen.
– Det er et af de bedre hold i rækken, ligesom vi også er, men det vil være godt at lave et resultat her. Gutterne arbejder hårdt, så det fortjener de, og vi skal prøve at gøre det nemmere for os selv ved at score først. Vi har jagtet de andre mange gange i den her sæson, så derfor fokuserer vi så meget på organisationen, og selvom vi har gjort det godt på det seneste, så skal vi stadig forbedre os.
Vendsyssel FF-EfB fløjtes i gang klokken 19.00 på Nord Energi Arena, og opgøret vises desuden på TV3 Sport 1.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo