Førstehold

Lammers: Vi møder et klassehold

Ventetiden er snart ovre og søndag starter Superligaen for EfB’s vedkommende, når FC Nordsjælland byder vestjyderne velkommen. 

Esbjerg fB krydser klinger med FC Nordsjælland, når sæsonpremieren fløjtes op søndag klokken 12.00 på Right To Dream Park. EfB’s hollandske cheftræner, John Lammers, ser FCN som et klassehold, der spiller seværdig fodbold og derfor venter et svært opgør i sæsonens første kamp.
– De er et af de bedste hold i Danmark, hvilket de også beviste ved at vinde bronze i den netop overståede sæson. Jeg har set tre af deres kampe nu, og de har virkelig imponeret mig med deres tilgang til kampene og den måde de spiller på med angrebsivrig fodbold samt et fungerende presspil. Vi vil dog ikke kun lade dem tage initiativet, for vi vil også vise, at vi kan spille fodbold. Uanset kampens forløb, skal vi arbejde stenhårdt, siger John Lammers, der er tilfreds med holdets opstart selvom den har været kort.
– Opstarten har været utrolig kort, men jeg synes vi har vist gode takter alligevel og fået det bedste ud af det. Vi har ikke lavet de store ændringer i truppen, hvor to erfarne spillere er blevet hentet og jeg synes, at Halsti og Kauko allerede er faldet godt til her. Vi har en god fornemmelse, men vi må også være realistiske og så må vi se hvor vi står efter de første par runder, slutter cheftræneren forud for sæsonpremieren.


Superligaen, 1. runde: FC Nordsjælland – EfB
Kampdato:
 Søndag den 15. juli klokken 12.00
Stadion: Right To Dream Park
TV: TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo