Førstehold

Lammers: Vi skal gøre det til en oplevelse

Blue Water Arena åbner dørene op for Superligaens 15. runde, når to af rækkens tophold brager sammen. John Lammers ser frem til opgøret og tror på en stor fodboldoplevelse på Gl. Vardevej.

Søndag aften klokken 18.30 ruller Superliga-bolden igen på Blue Water Arena og der venter tilhængerne et brag af en kamp, når topholdet FC Midtjylland slår vejen forbi Esbjerg. John Lammers fremhæver, at selvtilliden er i top hos Esbjerg-mandskabet og de ser meget frem til søndagens opgør, som dog kan gå hen og blive en taktisk affære.
– Der er en god stemning i truppen og vi har naturligvis stor selvtillid i øjeblikket, for det er svært andet. Det er to hold fra den absolutte top, som møder hinanden og vi vil gøre alt i vores magt for at vinde. FC Midtjylland spiller med et anderledes system, og det kan godt medvirke til, at det bliver et mere taktisk opgør end vi er vant til. Vi skal dog stadig tro på vores form for fodbold og spille med hjertet, for så er jeg sikker på, at vi kan gøre det svært for Midtjylland, fortæller Lammers.
Esbjerg-cheftræneren har stor respekt for FCM, men fastslår også, at de ikke frygter nogen i øjeblikket.
– Da vi mødte FCK hjemme, synes jeg, at vi udviste for meget respekt i første halvleg, så det skal ikke blive tilfældet på søndag. De er danske mestre, så selvfølgelig skal vi vise respekt, men vi frygter dem ikke, for vi har også været rigtig stærke. Vi skal give 100 % for et få et godt resultat, og det er vi også klar til, siger John Lammers, som håber, at tribunerne på Gl. Vardevej bliver velbesøgt.
– Fansene er en 12. mand for os og vi får virkelig brug for dem på søndag. De giver os de ekstra procenter, som kan være vitale. De har allerede vist, at de er bag os i alle 90 minutter gennem sæsonen, så jeg har stor tiltro til dem. Jeg tror vi sammen kan gøre det til en rigtig god oplevelse på søndag, hvis vi hjælper hinanden.
Esbjerg-trænerteamet offentliggør truppen lørdag aften.


Superligaen – 15. runde: EfB – FC Midtjylland
Kampdato: Søndag den 4. november klokken 18.30
Stadion: Blue Water Arena
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo