Førstehold

Lammers: Vi skal måle os med AC Horsens

EfB spiller sidste testkamp søndag mod AC Horsens, og John Lammers ser modstanderen som en god målestok forud for sæsonpremieren.

Der er kun ni dage til sæsonpremieren mod FC Nordsjælland, men inden da testes John Lammers’ trup en sidste gang, når AC Horsens gæster Gl. Vardevej søndag eftermiddag. Cheftræneren ser det som en god mulighed for at måle sig med et fysisk stærkt mandskab, der netop har spillet med i mesterskabsslutspillet.
– Det er et meget stærkt hold vi møder, og vi skal spille mod mange gode modstandere i løbet af sæsonen, hvor hver enkelt har deres plan klar. Det er derfor en god test for at se hvor vi står og bruge AC Horsens som målestok forud for sæsonpremieren næste weekend. Vi er stadig i en proces, hvor vi bygger på vores spil og hele tiden søger mod at opnå det bedst mulige og udløse det kæmpe potentiale i den her unge trup, fortæller John Lammers, der dog mener, at holdet er nået rigtig langt det seneste år.
– Vi har virkelig bygget på og er mere rystet sammen som en gruppe, der for nyligt er blevet suppleret af to erfarne spillere. Vi er meget længere end sidste år og spillerne kender selvfølgelig min filosofi bedre og bedre. Som jeg sagde før er det en ung trup, der nu skal begå sig på et højere niveau og samtidig vil gro sig noget erfaring i Superligaen, men i sidste ende handler det om kvalitet, slutter cheftræneren.
Kampen fløjtes op søndag klokken 13.00 og spilles på hybridbanen bag atletikstadion.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo