Førstehold

Lammers: Vi skal spille bedre end mod Skive

EfB optræder på Blue Water Arena for anden weekend i træk, og John Lammers vil spille god fodbold mod et FC Fredericia-hold, der har vist styrke i sæsonens indbyrdes møder.

Foråret blev åbnet med den forventede sejr på hjemmebane mod Skive IK, og allerede i denne weekend kan de sydvestjyske fodboldfans se frem til endnu et opgør på Blue Water Arena. Denne gang er modstanderen FC Fredericia, der har vist sig som et hold, som gerne vil spille bold, når de møder EfB i denne sæson.
– Vi skal spille bedre fodbold end mod Skive, for vi kan meget mere, og det bliver nødvendigt mod Fredericia. Vi har mødt dem to gange i den her sæson, hvor vi har vundet en og tabt pokalkampen, men de har faktisk været bedst i begge kampe. Det er et velspillende hold, hvor alle kender deres rolle, og derfor er det ikke lige til at fremhæve en eller to spillere. De lever på gode holdpræstationer i et godt kollektiv, og selvom vi holder øje med dem, så ser vi mest på vores egen plan i forhold til at vinde over dem, konkluderer John Lammers, som har flere ting, der skal forbedres i forhold til forårspremieren.
– Vi skal tro på vores egne styrker, for vi har meget mere i os, og det skal vi vise. Vi gav ikke meget væk mod Skive, og det kan vi tage med, men de forsvarede godt, og det var også på grund af os selv. Så der skal vi sætte ind, og vi kommer ind til hver eneste kamp med en plan for, hvordan vi skal vinde den. Der har været nogle ting at arbejde videre med, og det bliver spændende at se, hvor langt vi er kommet nu, hvor vi står overfor en modstander, som er noget stærkere.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo