Førstehold

Lammers: Vi skal yde maksimalt

Der venter et traditionsopgør på udebane mod topholdet Vejle Boldklub, og cheftræner John Lammers går efter at lave et resultat.

Det første opgør mellem de to klubber i denne sæson var en tæt affære, hvor Vejle Boldklub løb med sejren, og John Lammers er klar over, at der venter en af sæsonens sværeste opgaver mod de rødklædte østjyder.
– Vi skal yde maksimalt, hvis vi vil opnå et resultat, for det er måske det bedst organiserede hold i NordicBet Ligaen, og de har gode angribere. Det er ikke for sjov, at de ligger i toppen, men vi skal vise, at vi også er et godt hold. Vi må undvære Yuriy Yakovenko, som er vigtig i forhold til den måde, som vi spiller på, men vi starter trods alt altid med 11 mod 11. Det er en chancen for en anden spiller, siger John Lammers, der vil fortsætte den positive udvikling, som EfB havde startet inden landskampspausen.
– Det er en topmodstander på udebane, så det bliver ikke nemt, men vi skal vise, at vi kan holde niveauet fra de seneste uger. Resultaterne kommer, fordi vi spiller god fodbold, og hvis vi bliver ved med det, så fortsætter vi også med at få point, slutter John Lammers inden søndagens kamp på udebane, hvor et stort antal EfB-fans tager turen til Vejle.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo