Førstehold

Lammers: Vi vil opnå flere resultater

John Lammers ser frem til mesterskabsspillets første kamp mod F.C. København i Telia Parken søndag klokken 16.00. Cheftræneren fastslår, at den taktiske forståelse og troen fra spillerne bliver afgørende i håbet om et resultat.

Det er godt to uger siden, at EfB sikrede en plads i top 6, og nu på søndag åbner Esbjerg-mandskabet mesterskabsspillet ude mod F.C. København. EfB’s cheftræner glæder sig til at besøge Parken og forventer en spændende, men svær opgave mod ligaens førerhold.
– Efter kampen mod Vejle gav vi spillerne en forlænget weekend for at få tanket energi, så det har været rigtig fint for os. Vi har haft tid til at nyde det flotte resultat, men nu holder vi fokus på at gøre det så godt som muligt i de kommende kampe. Vi har haft en god uge på træningsbanen og nu venter der os en spændende kamp mod FC København i Parken, som vil få en masse opmærksomhed. Det ser vi meget frem til, fortæller John Lammers, der fremhæver de individuelle spillere hos værterne.
– Vi har selvfølgelig set en masse kampe med søndagens modstander og vi ved jo, at det er et rigtig stærkt hold. Vi har dog præsteret bedst mod de bedre hold, fordi det er nemmere, at spille den form for fodbold, som vi ønsker, når modstanderen også vil det samme. De har utrolige styrker og individueller spillere, som kan afgøre kampe på egen hånd, så det bliver naturligvis rigtig svært for os, men vi har en mulighed i alle kampe, og den skal vi opsøge og tro på, at det kan lade sig gøre.
– De to gange vi mødte dem i grundspillet, der synes jeg egentlig, at vi gjorde mange ting rigtige på trods af resultaterne. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende at lukke fem mål ind over to kampe, men det skal vi lære af og det bliver spændende at se på søndag. Vi skal være skarpe og holde os til det taktiske, siger cheftræneren, som ikke bare stiller sig tilfreds, nu hvor EfB er landet blandt de seks bedste hold i Superligaen.
– Nu er vi slutspillet og det er et stort resultat for os, men vi skal ikke bare stille os tilfredse. Vi vil gerne opnå flere resultater og forsøge at få den bedst mulige placering i tabellen. Vi kommer til at spille 10 kampe på et rigtig højt niveau og det bliver også godt for de unge spilleres udvikling, slutter John Lammers.


Superliga mesterskabsspil – 27. runde: F.C. København – EfB
Kampdato: Søndag den 31. marts 2019 klokken 16.00
Stadion: Telia Parken
TV: 
Canal 9

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo