Førstehold

Lammers: Vil gøre sæsonen færdig lørdag

Esbjerg fB kan lørdag aften slutte en imponerende sæson af med et sæt bronzemedaljer, såfremt holdet vinder på udebane mod FC Midtjylland. Cheftræner John Lammers glæder sig til kampen, og beretter om stor optimisme i truppen.

Hvis Esbjerg fB lørdag aften vinder på udebane mod FC Midtjylland, så sikrer holdet sig udover tre point også klubben det første sæt medaljer i Superligaen siden 2004.
Cheftræner John Lammers ser frem til kampen mod FCM og glæder sig over, at EfB har spillet sig i en position, hvor slutplaceringen ligger i egne hænder.
– Der venter os en stor kamp lørdag, hvor vi kan lukke en fremragende sæson ned med at tage bronzemedaljerne. Vi har haft en meget flot sæson indtil nu, og resultatet af den er, at vi nu selv kan afgøre tingene.
– Ingen havde forventet af os, at vi helt frem til sidste runde selv kunne have indflydelse på, hvorvidt vi skulle have medaljer eller ej, og jeg håber, at vores sæson slutter på lørdag, for det betyder, at vi fortjent ender som nummer tre i Superligaen, siger han.
Han beretter om en EfB-trup fyldt med selvtillid og tro på egne evner, men pointerer samtidig, at det bliver en hård kamp mod en stærk modstander.
– Jeg kan mærke på spillerne, at de glæder sig ligeså meget som hele byen. Senest mod FCK lavede vi et fremragende comeback, og det viste, hvad holdet er lavet af. Vi giver ikke op, selvom vi møder modgang, og det er et tegn på, at drengene har den rette tro på sig selv.
– Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at vi møder et godt hold på søndag. Vel kan FCM ikke nå noget i tabellen, men de har en bred trup med masser af kvalitet, og de er selvfølgelig også interesseret i at slutte sæsonen af med en sejr. Spillerne ved, det bliver svært i Herning, men vi tror selvfølgelig på, at vi kan skabe det resultat, vi skal bruge, siger John Lammers.
Over 1.000 billetter er blevet solgt til EfB-fans, som vil skabe en blå-hvid fest bag det ene mål, og det glæder hollænderen.
– Det er fantastisk at alle billetter til vores fanafsnit er blevet revet væk, for det betyder, at vi endnu engang får en suveræn opbakning. For spillerne betyder det enormt meget, så jeg håber, at vi sammen kan gøre arbejdet helt færdigt lørdag aften, slutter John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres fredag.
 
 

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo