Førstehold

Lammers vil have godt resultat i Hviderusland

Esbjerg fB spiller torsdag aften kl. 19.00 dansk tid mod på hviderussiske Shakhtyor Soligorsk i 2. kvalifikationsrunde i Europa League. Cheftræner John Lammers vil have et godt resultat med hjem til Danmark.

Når Esbjerg fB torsdag aften kl. 19.00 gør comeback i europæisk fodbold, er det på udebane i den hviderussiske by Soligorsk godt 150 km. fra hovedstaden Minsk. Her venter modstanderen Shakhtyor Soligorsk i 2. kvalifikationsrunde i Europa League efter klubben sendte maltesiske Hibernians FC ud i 1. runde med en samlet 2-0-sejr.
Cheftræner John Lammers sender sit EfB-mandskab på banen i jagten på et godt resultat, inden returkampen hjemme på Blue Water Arena torsdag d. 1. august kl. 19.45.
– Vi tager til Hviderusland for at få et godt resultat, og det er det, vi er indstillet på at kæmpe for, selvom det bliver en hård opgave. Det er svært at sige, hvad et godt resultat derovre er, da det afhænger en del af kampens udvikling, men der er ingen tvivl om, at vi vil gå efter at lave mindst et udebanemål, som i sidste ende kan blive meget værdifuldt, siger han.
Selvom modstanderen ikke vækker den store genklang hos den brede fodboldbefolkning i Danmark, så vil det være et godt forberedt EfB-mandskab, der løber ind på Stroitel Stadium.
– Shakhtyor Soligorsk er en modstander, som vi ikke kendte alverden til i forvejen, men det gør vi nu. Vi har set dem flere gange, og analyseret på deres stærke og svage sider, så vi føler os så godt forberedte som overhovedet muligt.
– For mange af spillerne er det første gang, de spiller kampe af denne type på klubniveau. Men selvom omgivelserne er helt anderledes, så er spillet det samme, og vi skal blot fokusere på det samme som altid, for så har vi en god chance for at få det resultat med hjem, som vi ønsker, fortæller John Lammers.
EfB rejser fra Esbjerg onsdag morgen.
Kamptruppen offentliggøres onsdag.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 10. marts - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo