Førstehold

Lammers vil holde presset på Vejle

Med to kampe tilbage af turneringen er intet afgjort, og EfB skal holde liv i topkampen med en sejr på udebane mod Skive.

I den sidste uge af turneringen står EfB overfor to kampe, og det første opgør spilles på udebane mod Skive, der allerede er sikre på nedrykning. Det får dog ikke John Lammers til at afskrive bundproppen, selvom EfB har noget mere at spille for.
– De er rykket ned, men det er nu ikke, fordi jeg syntes, at det er det dårligste hold i ligaen. De har tabt mange af deres kampe knebent, og de giver ikke meget væk. De er godt organiserede, men det er så heller ikke et hold, som scorer så mange mål, siger John Lammers, der forventer, at topstriden ruller videre indtil det sidste fløjt.
– Vi vil fastholde presset på Vejle, for du ved aldrig, hvad der kan ske i de sidste runder. Vi tager det kamp for kamp, og så må vi se, hvordan tingene forløber. Kampen fortsætter helt til det sidste, og det skal vi være klar over i de her to kampe, konstaterer John Lammers, der til opgøret mod Skive må undvære karantæneramte Jeppe Brinch, men ellers råder over den samme trup, der var til rådighed mod Viborg.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo