Førstehold

Lammers vil søndag have endnu en sejr

Esbjerg fB tager søndag kl. 14.00 imod Silkeborg IF i 3F Superligaen hjemme på Blue Water Arena, og cheftræner John Lammers forventer en svær kamp mod et hold, der vil gøre alt for at hente sæsonens første sejr.

Når Esbjerg fB søndag løber ind på Blue Water Arena til kampen mod Silkeborg IF i 3F Superligaen, så bliver det med en frisk succesoplevelse i baghovedet, idet holdet i seneste spillerunde slog Lyngby BK med 1-0.
Cheftræner John Lammers betegner da også sejren over Lyngby, der var sæsonens første, som vigtig i forhold til at få vendt den pointmæssigt skuffende sæsonstart.
– Den første sejr var tiltrængt, og selvom humøret i forvejen var fint, så blev det lige lidt bedre med de tre point. Sådan er det på et fodboldhold, og forhåbentligt kan vi udbygge sejrsstimen søndag, når Silkeborg er modstanderen.
– Men der er ingen nemme kampe i rækken, og selvom vi skal møde holdet på sidstepladsen, bliver det svært, for de kunne snildt have haft flere point. Silkeborg er et ungt hold med mange dygtige boldspillere, og offensivt har de set skarpe ud, mens det har knebet lidt mere i den anden ende for dem. Vi spillede til nul mod Lyngby, fordi vi stod godt på banen, og det bliver en vigtig faktor for os igen søndag samtidig med, at vi skal være kyniske i deres felt, siger han.
Lige nu vægter pointhøsten højere end flot spil, fortæller han.
– Vi var ikke tilfredse med spillet mod Lyngby, og vi har bestemt højere ambitioner på den front, men vi må også være realistiske. I øjeblikket handler det om at få point på kontoen, og så fokuserer vi ikke så meget på, hvordan vi får dem.
– Når resultaterne kommer, så bliver spillet også stille og roligt bedre. Det så vi tydeligt i sidste sæson, og den rytme skal vi ind i igen, siger John Lammers.
Han håber desuden på en stor opbakning fra lægterne.
– Vi er glade for den support, vi får på hjemmebane såvel som på udebane, og vi håber på, at mange mennesker vil komme ud på Blue Water Arena søndag og bakke spillerne op. Det gør forskellen, hvis kampene ligger lige på vippen, slutter John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.
>> Køb din billet til kampen her og spar både tid og penge

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo