Førstehold

Lammers vil tage sejren sammen med fansene

Esbjerg fB tager imod Lyngby BK på Blue Water Arena søndag kl. 14.00 i 3F Superligaens sjette runde. John Lammers vil gøre alt for en sejr mod et energisk Lyngby-mandskab, og håber på blå og hvid støtte fra tribunerne.

Superliga-bolden ruller igen på Blue Water Arena, når Lyngby gæster Gl. Vardevej søndag eftermiddag. Som optakt til opgøret har cheftræner John Lammers været tilfreds med indsatsen på træningsbanen, som også er blevet brugt på at tale meget om sæsonens tidligere præstationer.
– Vi har virkelig knoklet hårdt hele ugen, for vi er alle opsatte på at vende det her. Vi har brugt mere tid end sædvanligt på at snakke kampene igennem, så gutterne ved helt præcis, hvilke ændringer der kræves for et godt resultat. Når det er sagt, så bliver det ingen nem opgave, for Lyngby er et erfarent hold, som jeg har været lidt imponeret af i deres første kampe. De bringer en masse energi og fysik, og så stopper de aldrig med at tro på tingene. De er samtidig skarpe i omstillingsspillet, så det skal vi forsøge at lukke ned for.
– Vi søger fortsat efter vores første sejr, og det er klart, at når det ikke går, som man håber, så vil man finde ud af hvorfor. Det er det, vi har forsøgt at finde ud af hidtil. Vi har manglet skarphed, men måske også lidt held i vores kampe, uden det skal bruges som nogen undskyldning. Jeg er dog overbevist om, at når vi får scoret nogle mål og får den tiltrængte sejr, så vil vores selvtillid komme styrtende tilbage og forvandle holdet, fortæller Lammers.
En vigtig faktor, som EfB-cheftræneren også fremhæver, er opbakningen fra lægterne, som altid giver spillerne noget ekstra.
– Vi skal forsøge at vende det sammen. Nu har vi to hjemmekampe i streg, hvor jeg virkelig håber på stor opbakning fra vores supportere, for de gør en verden til forskel for os. Der skal ikke herske tvivl om, at vi vil gøre alt i vores magt for at få alle tre point, men vi har brug for deres hjælp, slutter John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres lørdag på efb.dk.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo