Førstehold

Landsholdsopdatering: Kauko, Halsti, Petre og Lungi

Joni Kauko spillede alle 90 minutter i torsdagens UEFA Nations League-kamp, da Finland sikrede avancement til Nations League B, selvom det blev til et 1-0-nederlag imod Grækenland.

Markus Halsti og Joni Kauko repræsenterer i disse dage Finlands A-landshold, og torsdag aften besøgte de det olympiske stadion i Athen, hvor Grækenland kunne byde velkommen. Hvis finnerne undgik et nederlag større end 1-0, så var gruppens førsteplads sikret og samtidig avancementet til Nations League B, som minimum giver en playoff-kamp om en billet til EM 2020.
Joni Kauko havde fundet sin vej i startelleveren, hvor han spillede hele kampen, mens Markus Halsti måtte se med fra bænken. Grækenland kom hurtigt foran, men det blev altså matchens eneste scoring, og dermed kunne jublen bryde løs hos finnerne, der skal kæmpe videre om billetten til Europamesterskabet i 2020.
Adrian Petre var også i kamp torsdag, da han og Rumæniens U21-landshold startede EM-forberedelserne ud med en testkamp mod Belgien. Petre startede inde og fik spillet en time i den målrige kamp, der endte 3-3 i Cluj-Napoca. Adrian Petre og Rumænien spiller ikke flere kampe i denne omgang.
Tirsdag aften debuterede Jacob Lungi Sørensen på U21-landsholdet, der spillede mod mægtige Spanien i Logrono. Den unge EfB’er blev skiftet ind med en halv time tilbage i 4-1-nederlaget, mens han allerede kan komme i aktion igen på tirsdag den 20. november. Her kommer U21-landsholdet nemlig til Blue Water Arena i Esbjerg med kampstart klokken 18.00. Der er fri adgang for alle til opgøret mod England.