Førstehold

Landsholdsopdatering

Seks EfB’ere har været på landsholdspligter for deres respektive nationer, og du kan læse her, hvordan det er gået de forskellige.

Mens John Lammers’ mandskab avancerede til 3. runde i Sydbank Pokalen, har seks Esbjerg-spillere været på internationale pligter i landsholdsregi. Markus Halsti og Joni Kauko har repræsenteret Finlands A-landshold, mens Noah Nurmi også har trukket den hvide trøje over hovedet, dog for det finske U19-mandskab. Adrian Petre har spillet EM-kvalifikationskampe for Rumænien U21, mens Jonas Mortensen og Mads Larsen har tørnet ud for det danske U18-landshold.
Joni Kauko og Markus Halsti – Finland
Joni Kauko spillede alle 90 minutter i 1-0-sejren mod Ungarn hjemme på Ratina Stadion i mandskabets første match til UEFA Nations League. Markus Halsti så med fra sidelinjen, men kan få spilletid allerede tirsdag aften, når finnerne skal forsøge at tage deres anden sejr i turneringen på hjemmebane mod Estland.
Adrian Petre – Rumænien U21
Det rumænske U21-landshold fik en vigtig sejr ude mod Portugal på 2-1 i en intens og hårdt spillet kamp, men desværre for Adrian Petre blev det ikke til nogen minutter på grønsværen for angriberen i kvalifikationskampen. Esbjerg-spilleren får dog chancen for minutter på banen allerede tirsdag, når rumænerne møder topholdet Bosnien-Herzegovina i U21 EM-kvalifikationen, og kan med en sejr bringe sig á point med førerholdet.
Noah Nurmi – Finland U19
Noah Nurmi fik sin debut for det finske U19-landshold torsdag aften efter han blev skiftet ind i overtiden, da finnerne vandt 1-0 mod Grækenland i en venskabskamp. Søndag spillede de to mandskaber endnu en kamp mod hinanden, og her fik Nurmi fuld spilletid og var med til at holde endnu et clean sheet for finnerne i matchen, der endte 0-0.
Jonas Mortensen og Mads Larsen – Danmark U18
De to unge esbjergensere har fået godt med spilletid i landsholdets to kampe på udebane mod Israel. I den første kamp fik Mortensen og Larsen begge en plads startopstillingen, men måtte desværre lide et nederlag på 2-0, og blev henholdsvis skiftet ud efter 83 og 72 minutter. I det andet opgør mod nationen fra Mellemøsten fik Jonas Mortensen første halvleg på banen, mens Mads Larsen blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg i matchen, der endte 3-3 efter et flot comeback fra danskernes side.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo