Landsholdsopdatering

Seks EfB’ere har været på landsholdspligter for deres respektive nationer, og du kan læse her, hvordan det er gået de forskellige.

Mens John Lammers’ mandskab avancerede til 3. runde i Sydbank Pokalen, har seks Esbjerg-spillere været på internationale pligter i landsholdsregi. Markus Halsti og Joni Kauko har repræsenteret Finlands A-landshold, mens Noah Nurmi også har trukket den hvide trøje over hovedet, dog for det finske U19-mandskab. Adrian Petre har spillet EM-kvalifikationskampe for Rumænien U21, mens Jonas Mortensen og Mads Larsen har tørnet ud for det danske U18-landshold.
Joni Kauko og Markus Halsti – Finland
Joni Kauko spillede alle 90 minutter i 1-0-sejren mod Ungarn hjemme på Ratina Stadion i mandskabets første match til UEFA Nations League. Markus Halsti så med fra sidelinjen, men kan få spilletid allerede tirsdag aften, når finnerne skal forsøge at tage deres anden sejr i turneringen på hjemmebane mod Estland.
Adrian Petre – Rumænien U21
Det rumænske U21-landshold fik en vigtig sejr ude mod Portugal på 2-1 i en intens og hårdt spillet kamp, men desværre for Adrian Petre blev det ikke til nogen minutter på grønsværen for angriberen i kvalifikationskampen. Esbjerg-spilleren får dog chancen for minutter på banen allerede tirsdag, når rumænerne møder topholdet Bosnien-Herzegovina i U21 EM-kvalifikationen, og kan med en sejr bringe sig á point med førerholdet.
Noah Nurmi – Finland U19
Noah Nurmi fik sin debut for det finske U19-landshold torsdag aften efter han blev skiftet ind i overtiden, da finnerne vandt 1-0 mod Grækenland i en venskabskamp. Søndag spillede de to mandskaber endnu en kamp mod hinanden, og her fik Nurmi fuld spilletid og var med til at holde endnu et clean sheet for finnerne i matchen, der endte 0-0.
Jonas Mortensen og Mads Larsen – Danmark U18
De to unge esbjergensere har fået godt med spilletid i landsholdets to kampe på udebane mod Israel. I den første kamp fik Mortensen og Larsen begge en plads startopstillingen, men måtte desværre lide et nederlag på 2-0, og blev henholdsvis skiftet ud efter 83 og 72 minutter. I det andet opgør mod nationen fra Mellemøsten fik Jonas Mortensen første halvleg på banen, mens Mads Larsen blev skiftet ind midtvejs i anden halvleg i matchen, der endte 3-3 efter et flot comeback fra danskernes side.