Landsholdsopsamling

Anyembe og Lungi startede inde for U20-landsholdet og Mads Zaar scorede for U17-landsholdet i den sidste og afgørende Elite Round-kamp. Joni Kauko, Lasha Parunashvili og Patrick Jørgensen fik ikke minutter i benene.

Daniel Anyembe og Jacob Lungi Sørensen startede inde for U20-landsholdet i en venskabskamp mod Rumænien U21 og fik begge 70 minutter i benene. Rumænerne trak det længste strå og sejrede 1-0 på Marbella Football Center.
Mads Zaar bragte Danmarks U17-landshold foran med 1-0 i den afgørende kamp mod England om en billet til sommerens EM-slutrunde, og det lignede længe, at de danske drenge skulle forsvare føringen og triumfere. Desværre for de rødhvide, så blev de sidste ti minutter en målrig affære med tre scoringer til England og blot en enkelt til de danske værter, og dermed venter der ikke EM-fodbold for Mads Zaar og Patrick Tjørnelund til sommer.
Joni Kauko og Lasha Parunashvili måtte se med fra bænken for henholdsvis Finlands og Georgiens åbningskampe i EM-kvalifikationen. Det samme var tilfældet for 17-årige Patrick Jørgensen, der så med fra sidelinjen, da Litauen U19 tabte 2-0 i begge venskabskampe mod Hviderusland.